Opslag

Wat voor opslagruimte past het best bij jouw wensen? Bij de pakketten van Constant Opslag zit altijd de ruimte die jij zoekt. En het werkt nog ontzettend eenvoudig ook.

Constant Opslag helpt al meer dan 15 jaar tevreden klanten aan een prettige tijdelijke opslag. Schoon, goed verlicht en uitstekend beveiligd. Flexibiliteit staat bij ons voorop: jij kiest hoeveel ruimte je nodig hebt en voor welke periode. En dat tegen een zeer scherp tarief.

Beslist de goedkoopste
Dit zijn de voordelen van Constant Opslag:
• Beslist de goedkoopste
• Altijd op maat
• Uitstekend bereikbaar
• Gratis parkeren
• Goed beveiligd
• Persoonlijk advies
• Dagelijks open van 6 tot 22 uur

Nog meer voordelen
Bovenstaande is nog niet alles. Zo werken wij met een minimale huurperiode van 1 maand met een opzegtermijn van slechts 14 dagen en betaal je bij ons nooit een waarborgsom. Ook heb je altijd de vrijheid om door te schuiven naar een groter of kleiner pakket, zonder bijkomende kosten. Je betaalt dus echt alleen voor wat je gebruikt.

Ondernemers
Constant Opslag is uitstekend geschikt voor ondernemers. Eigenaren van webshops, kleine zelfstandigen en ondernemers zonder vaste locatie – ze waarderen de slimme aanpak en goede bereikbaarheid van Constant Opslag. Ondernemers benutten ons onder meer voor opslag van voorraad, de administratie, promotiematerialen en overtollig meubilair.

Particulieren
Ook voor particulieren zijn wij de ideale partner voor tijdelijke opslag in het hart van de Zaanstreek. Je kunt bij ons bijvoorbeeld terecht voor de opslag van spullen voor de wintersport, persoonlijke archieven, seizoensgebonden spullen of tijdelijke opslag voor een verbouwing of verhuizing. Uiteraard is Constant Opslag ook een ideale oplossing voor studenten met meer spullen dan woonruimte.

Erg eenvoudig
Constant Opslag werkt erg eenvoudig. Je sluit bij ons een tijdelijk huurcontract af en krijgt vervolgens een eigen elektronische sleutel. Zo heb je altijd toegang tot je spullen. Karren en steekwagens staan voor je klaar, ook is er een goederenlift aanwezig. Wij werken met een minimale huurperiode van 1 maand.